top of page

Tolken

Van plan in La Bella Italia in het huwelijksbootje te stappen? Of wil je een droomhuis kopen te midden van de groene Italiaanse heuvels? Hoe romantisch dit ook allemaal mag klinken, om zeker te weten dat het allemaal van een leien dakje gaat, zal er iemand aanwezig moeten zijn om te vertalen tijdens de officiële ceremonie of overdracht. Niet alleen is dit een wettelijk vereiste indien men de taal niet spreekt, maar het is sowieso een goed idee om te weten waar je je precies mee inlaat. 

Ik heb al bij meerdere huwelijken mogen tolken, van vele Nederlanders en Engelsen maar ook van een bekende Deense operazanger en zijn vriendin - nu uiteraard zijn vrouw - en ik kijk ernaar uit om nog bij vele andere huwelijken aanwezig te mogen zijn.

Als makelaar met meer dan tien jaar ervaring in het vak, heb ik de kennis in huis om aanwezig te zijn als tolk / vertaler tijdens de officiële overdracht. 

Ik woon in Città della Pieve, in Umbria; ik vind het geen probleem om te reizen maar als het erg ver weg is kan het een kostbaar en tijdrovend geheel worden.

bottom of page